SUNO  . New York, NY       This was the first office/showroom for Max Osterweis’ emerging fashion label, SUNO.    This 1,800sf space in the heart of the NY garment district had to present a public face with reception, lounge and showroom for their garments and also serve private operations for design and storage of product samples.       The existing elevator core provided a natural pinch point in the middle of the space to break up these public and private program requirements. This was further emphasized by the lone architectural insertion into the space, a volume housing a conference room and garment storage that acted as a multi-purpose space for client meetings, garment fitting, staff meetings and design charrettes.        At the front of the space, the elevator opens into a shared reception, lounge and product showroom.    At the rear are staff seating, kitchen and dining area, bathrooms and a pin up area for future designs and inspiration.    Final photographs were never taken of the completed design as the Brand's success caused them to quickly outgrow the space.     All images © STUDIOrobert jamieson

SUNO . New York, NY 

This was the first office/showroom for Max Osterweis’ emerging fashion label, SUNO.  This 1,800sf space in the heart of the NY garment district had to present a public face with reception, lounge and showroom for their garments and also serve private operations for design and storage of product samples. 

The existing elevator core provided a natural pinch point in the middle of the space to break up these public and private program requirements. This was further emphasized by the lone architectural insertion into the space, a volume housing a conference room and garment storage that acted as a multi-purpose space for client meetings, garment fitting, staff meetings and design charrettes. 

At the front of the space, the elevator opens into a shared reception, lounge and product showroom.  At the rear are staff seating, kitchen and dining area, bathrooms and a pin up area for future designs and inspiration.

Final photographs were never taken of the completed design as the Brand's success caused them to quickly outgrow the space.

All images © STUDIOrobert jamieson

reception.jpg
from front-1.jpg
from front-2.jpg
from back-2.jpg
plan.jpg